Abonnementstyper

Vi tilbyder primært to abonnementstyper i Dansk Kemidatabase:
  • Basisabonnement
  • Servicepakken

Med et basis-abonnement til Dansk Kemidatabase får virksomheden adgang til de mere end 14.000 arbejdspladsbrugsanvisninger/instruktioner, der lige nu ligger i databasen. I får ubegrænset antal arbejdssteder og brugere, imens nye arbejdspladsbrugsanvisninger / instruktioner kan bestilles mod betaling. Dansk Kemidatabase står for opdatering af de produkter der ligger i systemet, når vi modtager nye sikkerhedsdatablade fra abonnenterne.

Servicepakken er en mulighed for virksomheder, der ikke selv vil stå for at skaffe nye sikkerhedsdatablade. Med servicepakken står Dansk Kemidatabase for at lave en årlig opdatering, hvor vi søger nye sikkerhedsdatablade og opdaterer virksomhedens arbejdspladsbrugsanvisninger / instruktioner.

Fælles for alle virksomheder med et abonnement på Dansk Kemidatabase er, at virksomhederne kan vælge mellem forskellige brugertyper, med forskellige rettigheder til fx at læse eller redigere i instruktionerne.

Alle abonnenter kan søge på myndighedslister og trække excel-ark, med angivelse af om instruktionerne indeholder stoffer på kræftlisten eller stoffer som fx er organisk opløsningsmiddel eller hormonforstyrrende. Alle abonnenter har også adgang til at udfærdige risikovurderinger på processer/produkter i et modul med masser af hjælpefunktioner.

Dansk Kemidatabase kan tilbyde desuden en række Ekstra ydelser.